Meny Stäng

Avloppsrensning Göteborg

Avloppsrensning Göteborg

Har du stopp i avloppet? Har du redan försökt avhjälpa det själv? Vi delar med oss av några tips här som du kan testa först. Hjälper inget utan det fortfarande är stopp i avloppet? Då kan du vara i behov av en avloppsrensning. Vi kan komma med vår spolbil för att göra en avloppsrensning hos er så att det flyter på bra igen.  

Vid en avloppsrensning använder vi oss av en högtrycksspolning. Denna avlägsnar avlagringar och andra hinder som är orsaken till ditt stopp i avloppet.

Avloppsrensning eller högtryckspolning med spolbil är en teknik som är skonsam för både avloppen, rörledningar och miljön.

Är det ett akut stopp som kräver en avloppsrensning har vi vår rörjour i Göteborg som kan rycka ut. Kontakta oss direkt så kan vi komma och göra en avloppsrensning hos er.

Tänk på att en avloppsrensning i Göteborg kan vara underlag för ett ROT-avdrag. Läs mer om vilka regler som gäller här eller ring oss så kan vi se om ert uppdrag går under ROT-avdraget.

Förebygga stopp med avloppsrensning i Göteborg

Vi kan erbjuda både avloppsrensning på jour eller planerad. För att slippa de akuta avloppsrensningarna är det bra att göra stamspolning med jämna mellanrum.

När man inte underhåller med stamspolningar eller avloppsrensning kan det leda till stopp i rören. I värsta fall kan det orsaka en översvämning och ert hus eller bostadsrättsförening blir tvungna att göra omfattande arbete för att återställa allt. Detta blir en hög kostnad. Med en avloppsrensning eller stamspolning regelbundet kan detta undvikas.

En annan fördel med en avloppsrensning är att rörens livslängd ökar. Det betyder att det kan dröja längre innan rören behöver bytas ut helt med ett stambyte.

Vi har de rätta kunskaperna och utrustningen för att göra en avloppsrensning hos er. Vår rörjour i Göteborg är öppen dygnet runt för akuta problem som kräver en avloppsrensning.

För att undvika att stopp i avloppet uppstår rekommenderar vi att en stamspolning eller avloppsrensning utförs med jämna mellanrum. En rörinspektion bör utföras årligen och sedan en avloppsrensning ungefär vart femte år beroende på fastighet.

Avloppsrensning Göteborg

Har ni stopp i avlopp som inte kan avhjälpas med små knep?

Kontakta oss så kommer vår spolbil och genomför en avloppsrensning. 

 

Avloppsrensning med spolbil – jour

Ibland kan det finnas ett behov av att snabbt få en avloppsrensning. Det kanske står vatten och sprutar ut eller en väldigt illa lukt så att det är svårt att vistas i lokalen.

Då har vi vår rörjour i Göteborg där vi är tillgängliga dygnets alla timmar. Vi kommer så snabbt vi kan och genomför en avloppsrensning med vår spolbil.

En avloppsrensning med spolbil är ett skonsamt sätt för både rör, avlopp och miljö. Vi är måna om vår miljö så vi är utbildade inom senaste miljöpraxis och ser till att hålla oss uppdaterade.

Varför välja oss?

Vi har en gedigen kunskap om avloppsrensning. 

Är det akuta problem kan vi rycka ut direkt. Vår rörjour är öppen dygnet runt alla dagar i veckan.